Aller au contenu
Accueil » Když hodíte aspirin do pračky, dosáhnete dokonalého účinku!

Když hodíte aspirin do pračky, dosáhnete dokonalého účinku!

    Kdo nezná tento problém? Ať se snažíte prát bílé prádlo jakkoli, v určitém okamžiku se na něm objeví ten příšerný šedý opar. A pak je to s každým praním horší a horší, až je úplně šedé. My však máme perfektní ingredienci ze skříňky vaší lékárny, která s tímto šedým zákalem nadobro skoncuje: Stačí vzít ze skříně přesně pět tablet aspirinu a rozpustit je v osmi litrech horké vody. Doporučujeme tablety rozlomit, aby se rychleji rozpustily.
    Nyní můžete vzít své « šedé » prádlo a vložit ho na osm hodin do roztoku. Nejlepší je to udělat přes noc nebo když jste v práci. Prádlo by mělo být co nejúplněji pokryto roztokem. Tablety můžete samozřejmě také rovnou vložit do pračky, ale doporučujeme použít další nádobu.

    Poté prádlo jednoduše usušte jako obvykle nebo ho znovu vyperte v pračce. Mimochodem, aspirinové tablety pomáhají nejen proti šedým skvrnám, ale také proti žlutým skvrnám od deodorantu a krve. Pokud potřebujete odstranit krev, ujistěte se, že jste tablety rozpustili ve studené vodě namísto teplé vody a poté prádlo namočili asi na dvě hodiny. V žádném případě se jej nepokoušejte odstranit horkou vodou,Horká voda způsobuje, že se krev sráží a je mnohem obtížnější ji odstranit. Asi se ptáte, proč to všechno funguje? Za tento skvělý účinek je zodpovědná slabá kyselina, která je obsažena v tabletách aspirinu. A myslím, že téměř každý má doma několik tablet proti bolesti hlavy. Už nemusíte chodit do lékárny kupovat drahé čisticí prostředky.