Aller au contenu
Accueil » Zralé ženy jedí tyto snídaně a hubnou: 15 snídaní pro výrazné snížení hmotnosti

Zralé ženy jedí tyto snídaně a hubnou: 15 snídaní pro výrazné snížení hmotnosti

    Dnes jsme pro vás připravili něco speciálního! Vybrali jsme pro vás ty nejlepší a nejchutnější snídaně, které vám pomohou zůstat štíhlí a krásní. Dobrou chuť!
    Každý ví, že snídat se musí. Ale ne každému se daří tento předpoklad dodržovat: vstáváte příliš pozdě, pijete jen kávu, máte výčitky a tak dále.

    Vyvážená snídaně je jedním z nejdůležitějších prvků pro udržení energie a vitality po celé dopoledne.

    Podle většiny odborníků na výživu by snídaně měla být přirozená a lehká a zároveň by vám měla dodat energii na celý den. Podle lékařů univerzální snídaně, která by vyhovovala všem lidem, neexistuje. Každý z nás má přece své vlastní preference a odlišné požadavky organismu.

    Varianty zdravé snídaně pro každý den

    Všichni však můžeme začít den správně tím, že si vybereme ideální snídani ze seznamu nejzdravějších jídelníčků.

    Zdravá snídaně na každý den

    Domácí müsli
    Hotové müsli – to není zrovna nejzdravější věc na světě. Ale můžete si ho připravit sami z přírodních produktů. Připravíte ho tak, že ovesné vločky nebo mléko zalijete a až nabobtnají, přidáte bobulovité ovoce, ořechy a lžíci medu nebo džemu.xx

     

    Toasty s avokádem a pošírovanými vejci
    – Ideální jídlo na ráno. Stačí přidat kousek čerstvého chutného chleba, avokádovou pastu, šálek voňavé kávy a snídaně je hotová.

     

    Mrkvové palačinky
    Jsou výživné, chutné a prospěšné pro vaše zdraví i postavu. Jsou velmi oblíbené u dětí, protože jsou sladké a mají veselou oranžovou barvu.

    Pohankové kroupy s mlékem
    Pohankové kroupy jsou považovány za jeden z nejlepších dietních produktů. Pomáhá se vypořádat s problémem nadváhy, čistí organismus a nasycuje ho prospěšnými látkami.

    Mléko je zdrojem vápníku a je velmi užitečné pro děti a starší lidi, protože pomáhá posilovat kosti. Kombinací těchto dvou produktů získáte chutnou a zdravou snídani pro celou rodinu.

     

    Avokádové smoothie
    Skvělá snídaně pro ty, kteří začínají ráno velmi aktivně. Univerzální recept: Vhodný je 1/2 avokáda, 1/2 kelímku obyčejného jogurtu, 1/2 kelímku mléka, 1 banán, špetka vanilky a špetka špenátu.

     

    Sendviče s tvarohem a bylinkami
    Sendviče jsou nejrychlejší snídaní. Můžete je udělat zdravější, když bílé pečivo nahradíte chlebem s otrubami nebo celozrnným chlebem.

     

    Nakrájejte bylinky, přidejte je do libového tvarohu a promíchejte , namažte na sendvič a je hotovo! Navrch můžete dát kousek vařeného krůtího nebo kuřecího masa.