Aller au contenu
Accueil » SMÍCHEJTE TYTO 2 INGREDIENCE A UŠETŘÍTE HROMADU PENĚZ: TAKOVÝ DŮM JSTE NIKDY NEMĚLI.

SMÍCHEJTE TYTO 2 INGREDIENCE A UŠETŘÍTE HROMADU PENĚZ: TAKOVÝ DŮM JSTE NIKDY NEMĚLI.

    Úklid domu není v žádném případě snadný úkol: koupelna a kuchyň jsou dvě místnosti, které vyžadují nejvíce pozornosti a pohlcují nejvíce prostředků. Toaleta, umyvadlo a sprchový kout jsou nejšpinavějšími částmi koupelny a jsou sběrnou bakterií a zárodků. Vzhledem k tomu, že máme stále méně času, spoléháme se až příliš na používání chemikálií, které mohou mít škodlivé účinky na lidské zdraví a životní prostředí.

    Čištění každého povrchu v koupelně a kuchyni vyžaduje vysokou spotřebu prostředků. Ti, kteří mají málo času, musí při úklidu vybírat správné přísady, které smíchají, aby vyčistili každou část koupelny a kuchyně. Používání toalety a umyvadla vede k usazování vodního kamene a množení bakterií a zárodků. Sprcha, kterou používáme denně, vyžaduje spoustu času na důkladnou dezinfekci.

    SPRCHA A UMYVADLO: JAK SE ZBAVIT BAKTERIÁLNÍ MŘÍŽKY?

    Odtok z umyvadla a sprchy je síť, ve které se usazují kolonie bakterií, bakterií, vlasů a zbytků mýdla. Tvoří se zde vodní kámen a vodní usazeniny. Často se používají chemické přípravky, ale výsledek není vždy takový, jaký by si člověk přál. Chemické čisticí prostředky mají škodlivé účinky na lidské zdraví a životní prostředí. Proto je dobré uchýlit se k používání přírodních prostředků, tj. dobrých triků, které mohou zaručit hloubkové čištění a ušetřit čas i peníze.

    Přísady k dezinfekci domácnosti – Nanopress.co.uk
    Jaké ingredience smíchat?
    Pro hloubkové čištění je nutné odstranit všechny překážky, které brání řádnému čištění. Stačí nasypat trochu jedlé sody a peroxidu vodíku, promíchat a obsah nalít do lahve s rozprašovačem. Roztok můžete nastříkat dovnitř toalety a při vkládání mopu do toalety je dobré vydrhnout stěny a nechat mop nasáknout, aby se dezinfikoval. Dezinfekční roztok lze nastříkat do umyvadla a pomocí houbičky navlhčené dezinfekčním prostředkem vyčistit desku a obklady, stejně jako dveře sprchového koutu. Kromě toho lze postřikem vyčistit víko toalety a každý kout toalety, aby se odstranily všechny množící se bakterie a zárodky.

    Pro důkladné vyčištění stačí předměty přemístit a odstranit případné překážky. I v kuchyni můžete nastříkat dezinfekční roztok vyrobený smícháním jedlé sody a peroxidu vodíku. Nastříkáním tohoto roztoku můžete vyčistit každou pracovní plochu, stůl, židle, prkénko na krájení používané ke krájení cibule a česneku i lednici. Trouba je také spotřebič, který vyžaduje zvláštní pozornost, proto je dobré ji čistit pomocí směsi peroxidu vodíku a sody bikarbony.