Aller au contenu
Accueil » Jakýkoli zápach v bytě okamžitě zmizí, pokud použijete tento jednoduchý TRIK!

Jakýkoli zápach v bytě okamžitě zmizí, pokud použijete tento jednoduchý TRIK!

    Zápach z odpadkového koše bude jen vzpomínkou Tento trik je určen k odstranění zápachu z odpadkového koše.Začněte tím, že koš vyprázdníte a připravíte si směs 750 ml vody a 250 ml octa. Foto: tjn Obě tekutiny nalijte do nádoby a potřete stěny, aby ocet působil na celý povrch. Poté směs vylijte a nádobu vytřete dosucha. Dalším krokem je zasypání dna bílým práškem, který pohltí pachy – řeč je samozřejmě o jedlé sodě.

    Na středně velký odpadkový koš postačí přibližně 3-4 polévkové lžíce. Foto: tjn Nyní stačí sáček vložit do koše a problém se zápachem bude vyřešen. Protéká vám sáček při vynášení odpadků? I na tento problém máme řešení.

    Někdy zůstane na dně koše tekutina, kterou odpadky vypustily, a ta může při zatřesení sáčkem vytéct. Foto: pixabay Vynášení obsahu koše, ze kterého vytéká nějaká tekutina, není zrovna nejpříjemnější činnost. Abyste tomu v budoucnu zabránili, umístěte na dno koše noviny!

    Ty pohltí veškeré tekutiny, které z netěsnícího sáčku uniknou. Foto: pixabay Poté noviny odstraňte, koš vyprázdněte podle výše uvedeného návodu a vložte nový sáček. Toto je několik dalších skvělých triků a tipů, díky kterým bude váš domov pokaždé úžasně vonět. Už žádný zápach z kanalizace Pokud váš odtok při změně tlaku vždy zapáchá, vyzkoušejte tuto skvělou radu. Přiložte k odtoku vonnou toaletní tabletu, nejenže si pojistíte příjemnou vůni, ale látky obsažené v tabletě také zajistí, že se odtok neucpe. První pomoc proti zápachu z odtoku: Večer vysypte do odtoku 2 balení vonné tablety. Ráno stačí propláchnout silným proudem vody.Budete mít klid na několik dní. Smažit můžete i 20 nudlí, nebudou cítit Foto: pixabay Hlavně dejte do oleje pár nudliček mrkve, nebude se tak rychle připalovat a nebude cítit. Pak dejte do mikrovlnné trouby talířek se skořicí, vanilkou nebo jiným aromatickým kořením. Zapněte ji na 15 vteřin a budete překvapeni, jak rychle se celá kuchyň naplní krásnou vůní. Využijte koblihy, tento trik rozzáří celý váš byt Koblihy z lesa dejte na půl hodiny do trouby při 200 stupních. Šišky se vysuší a vydezinfikují. Poté je vložte do sáčku a mezi šupiny kápněte několik kapek oblíbeného esenciálního oleje. Zavřete a nechte několik hodin působit.Pak se v prostoru rozprostřete.Máte krásnou dekoraci a osvěžovač vzduchu v jednom. Vysávání Nesnášíte typický zápach, který vzniká při vysávání, zkuste tohle. Před vysáváním posypte koberec směsí jedlé sody a vanilkového cukru. Pro ještě lepší výsledek dejte trochu této směsi také do sáčku vysavače.Pokud máte v bytě domácí zvířata. Zápach ze zvířecích a kočičích pelíšků odstraníte rychle a jednoduše, pokud je posypete sodou, počkáte 15 minut a vysajete. Sodu lze použít i na zvířecí toalety. Při výměně steliva dejte na dno trochu sody a pak do ní vložte stelivo. Kožešina Může ve skříni zatuchnout. Pokud chcete, aby byl na sezónu v perfektním stavu, je to snadný způsob, jak se zápachu zbavit. Stačí jej vykartáčovat kartáčem a postříkat jedlou sodou. Pohovka, postel, pohovky a další čalouněný nábytek Stejně jako kabáty lze i čalouněný nábytek zbavit zápachu pomocí jedlé sody. Stačí ji posypat (nejlépe přes sítko), nechat působit alespoň 15-20 minut a vysát. Zápach zmizí, jako by tam vůbec nebyl. Lesk a vůně v celém bytě Změkčovač tkanin rozzáří i vaše plovoucí nebo PVC podlahy. Stačí ho přidat do teplé vody místo běžného čisticího prostředku na podlahy. Ztracený lesk se vrátí lusknutím prstu. A navíc se těšte na krásnou vůni v celém bytě. Osvěžovač domácnosti, který vás zbaví much Známe mnohem jednodušší a levnější způsob, jak vykouzlit krásnou vůni, ze které vás rozhodně nebude bolet hlava. Vše, co potřebujete: 10 kapek oblíbeného esenciálního oleje (ideálně eukalyptus, levandule, máta peprná) 1 lžíci jedlé sody 500 ml destilované vody Prázdnou a čistou nádobu s rozprašovačem.